TEAM SOPHIEPARIS IBUCUTE PUTRA

"Hidupku Kini Berubah Setelah Jatuh Cinta Pandang Pertama Dengan SOPHIEPARIS MALAYSIA. Hanya RM15 Keahlian Seumur Hidup. Merubah Segala-galanya. Tak Perlu Modal Beribu Riban. Ada berani!!! Tak Percaya??? Jom Join Team SophieParis IbuCute Putra Sekarang Jugak.....!!! "BISNES SOPHIE SAPA BUAT DIA DAPAT ,BUKAN ANDA BUAT ,ORANG ATAS KAYA " SISTEM YG SGT ADIL ,XBUAT KEJE XDE INCOME " INCOME PELBAGAI JENIS JIKA ANDA TAHU REBUT PELUANG " "

Sunday, 6 January 2013

Pic-pic Semasa IbuCute Buka Booth n My New Member


Hanya untuk tatapan utk berkongsi bersama2 betapa sonoknya IbuCute buka booth bersama2 kawan2  semua...kenangan yang tak mungkin dapat IbuCute lupakan...so tgk ek...jgn copy plk dah klu nak copy mintak izin tau...:)






































Wednesday, 2 January 2013

BC (BUTIK CENTER)


Bismillahirrahmanirrahim

BC atau dikenali sebagai business centre Pengedar Bebas yang menjalankan dan mengedarkan produk  SOPHIE PARIS untuk setiap kami SOPHIE-nista seluruh Malaysia bagi pihak SOPHIE PARIS SDN. BHD. BC akan ditempatkan di seluruh Malaysia dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang direka mengikut standard SOPHIE PARIS. 

Gelombang Magenta terus tersebar keseluruh Malaysia, SOPHIE-ling good, SOPHIE-ling great, pastikan anda adalah sebahagian daripada mereka!


    Please click here to download Location of Business Centres(BC)



New Member Program 01 JANUARY 2013 Cantik!!!


00a1A


>Jom daftar dengan Team IbuCute segera hanya RM15 jer..
>Dapat satu beg pink magenta 
> Jika bulan pertama menjual tau membeli RM150 dapat beg Fucia Mobile Phone
> Jual tau beli RM200 dapat beg Fucia Pouch
>Jual tau beli RM300 bulan ketiga menjadi ahli dapat beg Fucia Beg memang amat2 menarik untuk NEW YEAR 2013..
Hebat kan so apa tunggu lagi daftar dgn Team IbuCute just call buat temujanji 011-15795175 ok...saya menunggu anda..

Tuesday, 1 January 2013

SeLaMaT TaHuN 2013





Assalammualaikum semua...

Selamat tahun baru tahun 2013. Semoga tahun baru ini lebih bererti dan lebih bermakna. IbuCute berazam tahun 2013 ini akan menjadi tahun yang penuh kegembiraan dan semoga rezeki IbuCute sekeluarga berlimpah ruah. Amin....

Sunday, 23 December 2012

Pic Semasa Event Launching Catalogue 8

 IbuCute bersyukur Allah tunaikan impian mendapat "EM" Executive Manager total group sales RM15K pada bulan November 2012. Tq for all my team IbuCute. Jasa u all semua tak dpt dibalas. Rasa terharu sangat2 time ni . Hari paling bersejarah selain hari perkahwinan IbuCute hehehe..."mak ita dan tunaikan janji ita pada mak" ini janji IbuCute pada emak IbuCute...sedey jgk Emak IbuCute tak dapat hadir bersama2 krn dia duk dikampung time ni kat Perak musim buah durian so tunggu buah durian luruh...so jom jamu mata dgn pic2 yg sempat anak2 IbuCute snap...

Executive Manager November Total Group Sales RM15K
Bersama2 team SophieParis yang berjaya pada ptg tu..

Kenangan Abadi Melekat Dihati..

Tak sangka IbuCute terpilih oleh Umum memenangi pakaian paling cantik yang mengikut tema pada ptg tu


Wednesday, 19 December 2012

Nak Join Senang Jer



jom kita join member dan shopping di SOPHIE PARIS

hanya rm15 jer keahlian seumur hidup..

Kelebihan Menjadi Ahli :

1. Mendapat 20% diskaun bagi barangan yang dijual di katalog (menjana pendapatan 20% bagi jualan runcit. Cth : harga barang RM 100 di katalog, anda akan mendapat untung RM20)
2. Mendapat 10% diskaun bagi barang promosi ( cth: harga barang promosi RM 100 dikatalog, anda akan mendapat untung RM 10)
3. Akan mendapat bonus hasil jualan berkumpulan (downline) mengikut percentage yang diberikan oleh syarikat.
4. Berpeluang membuka cawangan di kawasan lain tertakluk kepada terma dan syarat syarikat.
5. Bershopping dengan barangan berkualiti dengan harga yang berpatutan beserta mendapat diskaun ahli.

Sila layari Blog IbuCute atau email IbuCute di IbuCute atau pm kami untuk pertanyaan lanjut.

Atau add IbuCute di FB "IbuCute Paradise"

pelbagai bonus dan barangan berkualiti menanti anda.. pm me jika berminat..

"MY FASHION MY BUSINESS"

Wednesday, 12 December 2012

Morning u all n All My Team...


Assalammualaikum n morning...

Senyum cheessss...:) mulakan hari ni dengan senyuman yg paling manis...so caiyok caiyok cari sales sophie..

                                                                                                                                                                                        

Banting for My Team Cantik!!!




Tq for my downline yang sungguh baik hati En. Salmizi n wife Pn. Mimi krn sudi membuat banting yg sungguh cantik dan sweet ni. Cantikkan?...sangat sangat sangat cantik....tq u korg berdua luv u lah...so pada semua downline yang mahukan banting sila order terus ke IbuCute harga RM135 sepasang siap dgn kaki sekli. Murah!!!...wajib banting ni ada untuk buka booth tau...cepat cepat..

Monday, 10 December 2012

Jom Join Contest IbuCute Terbuka 4 ALL




Assalammualaikum & Salam 1Malaysia

Specials for u all Celebrate New Year 2013 ..

Bagi menghargai semua downline dan semua yang singgah di blog IbuCute.
IbuCute adakan contestent buat yg sudi join blog ni.Hadiah yang menarik menanti siapa yang bertuah.Senang dan mudah jer. So join jer ek...

1. Wajib follow blog IbuCute (pada yg sudah follow untuk contest 15/12/12(downline) sila buat email lain untuk join contest ni ok)
2. Buat satu entry "Blog IbuCute SophieParis Memang Cute"
3.Korang letak banner di atas (copy banner or save image as) wajah IbuCute tu ek...
4.Tag le kawan2 boyfren girlfren makcik pokcik yang korg suka. Tag semua follower pun boleh. Tapi paling kurang 3 org k.
5.Wajib letak link entry korang kat komen post ni ok.
6.Last sekli mintak tolong jasa baik korg pilih 3 entry setiap 1 entry sila beri 1 komen ek...lagi byk komen lebih byk peluang anda...

Contest bermula 15/12/12 sehingga 31/01/2013


 Tu jer mudah kan...IbuCute akan buat cabutan bertuah hadiah berupa barangan hamper SOPHIEPARIS  class u...so jom join contest ni..lumayan tau...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...